Blog

Back to school :( #4

03.10.2014 20:00

Späť do školy :)

Ja viem, že do školy chodíme už asi 2 mesiace,ale nikdy nie je neskoro inšpirovať sa ozdobiť si zošity, Vždy zabudnem sem dať svoje a keď na to myslím,nechce sa mi ísť po mobil..Už to tu musím dať! grr
Tento rozvrh je fakt luxusný! :O kiežby sa mi chcelo taký urobiť! Ale pravdu povediac,neviem ani kresliť..takže tak. Ale mimo toho je naozaj super. :) Palec hore.Tu platí,že v jednoduchosti je krása,pretože toto je taktiež skutočne krásne. Síce tam toho veľa nie je ale to je predsa o tom.Či nie? :)Ku tomu nemám čo povedať,len chválim tvorcov týchto zošitov a rozvrhu! :)
KitteCat
Obrázky sú z googlu.
Celý článok

Jesenné outfity

03.10.2014 19:24

Jeseň-Čo na seba?

Všetky to poznáme..nevieme čo si máme zobrať do školy,von,na rande,do kostola..proste vždy povieme vetu,že nemám čo na seba alebo neviem čo na seba. Samozrejme neplatí to u všetkých! Pre ti nerozhodné či neinšpirované je tu menšia inšpirácia :)
Ako prvé je tu niečo,čo by sme mali zvládnuť všetky. Ja do školy nosím aktovku takže veľký problém v tom nevidím. Hoc nemáte hnedú tašku či kabelu,určite nič nepokazíte čiernou.Mne je ránu zima tak by som k tomu zvolila nejaký pekný ahlavne vkusný vlnený sveter tmavo oranžovej až hnedej farby a čižmičky podľa toho aké mám..čiže čierne. Čiapka? Nie ďakujem. Nohavice to  celé spoja. 
Ešte kým je teplejšie tak to treba využiť. Nemám čo k tomu povedať len to, že tento outfit radšej niekde von ako do školy. :)
Rúžová.Ak ju nemusíš tak toto nie je pre teba. Iné džínsy..trochu tmavšie a na stehnách trochu vyčúchané do biela. Náramky nie sú pre mňa a okuliare jedine ak nebude pršať.Kabelku väčšiu kľudne čiernu či modrú. 
KitteCat
Celý článok

Atumn♥

03.10.2014 18:59

Autumn

Všetci máme nejaké obľúbené ročné obdobie.Možno to nechcete povedať alebo si to nemyslíte, ale vaše podvedomie vždy tajne čaká to obdobie, kuktorému má najbližšie. Ja sa priznám bez váhania a poviem vám, že milujem zimu.Milujem sobotné večery,keď kúrime a všade cítiť tú vôňu,ten kľud a pohodu,hlavne keď si napustím vňu :3 ále o tom až v zime. Teraz je jedno z tých najkrajších..jeseň. Aj tú ma niekto rád. Je plná farieb a taktiež plná pohody,samozrejme únavy...veľmi veľa vecí sa dá na túto tému napísať,no je piatok a prší. Čo iné si môžete želať? Je to super. Nič viac ma asi nepoteší,len piatok večer,tma,búrka,teplý čaj,deka a krb alebo kúrenie a nezabudnuteľná kniha. Pre mňa je to pohodový večer. A v jeseni či v zime toto milujem. Avšak jeseň nie je čarovná len pohodovým časom v piatok večer (niekto si pohodový piatkový večer predstavuje von s kamarátmi), ale hlavne farbami a počasím. Počasie však nie je nejako obzvlášť čarovné,no niekto ako ja, dážď miluje. Milujem keď prší a hlavne milujem spať keď prší.Určite sa niekto taký nájde. Ale nie je to len o tom..v jeseni sa dá veľmi dobre fotiť. Máte toľko motívov..či sa už sfotíte vy alebo vy sfotíte niečo/niekoho iné/iného vždy vznikne niečo krásne a verím,že aj jedinečné. Taktiež čo je na jeseni čarovné,sú prechádzky pri západe slnka po parku plnom lístia alebo keď ešte nie je veľmi zima,čítanie knihy v parku je viac ako čarovné. K tomu si kľudne zabaľte čaj a uvidíte aké to je fascinujúce. Niekto si možno pomyslí, že ste blázni,ale nemajú to oskúšané tak nevedia. Niekto rád maľuje a tak nevidím dôvod prečo by si nemohol zobrať plátno,paletu,štetce a všetko potrebné,nech vybehne do parku a zachytí niečo jedinečné. Jeseň je čarovná sama o sebe a ja verím,že niečo z toho si zoberiete k srdcu a vaše podvedomie je povzbudené na krásny paitkový hlavne pohodový večer. :)
KitteCat
Celý článok

Back to school :( #3

28.08.2014 10:45

Back to school :)

Tretia časť späť do školy! Tentokrát to nebudú návody ako si skrášliť zošity,perá,ceruzky...Dnes som si pripravila pre vásako sa "Nastajlovať do školy" alebo prvý deň v škole. Rozdelím to na určité časti.

 

MEJKAP

S mejkapom to určite nepreháňajte. Mejkap si dajte tak, aby ste nevyzerali staršie (prispôsobte ho svojmu veku). Ale aby ste sa niečim od ostatných odlišovali. Na oči zvoľte jemnejšie tiene (napríklad odtiene hnedej alebo sivej),na ústa lesk alebo slabučký rúž (rúžová a hnedá),na líčka stačí jemne rúžová alebo použite bronzer. Na mihalnice použi svoju obľúbenú riasenku.
 

OBLEČENIE

Taktiež zvoľ oblečenie vhodné svojmu veku. Všetky a všetci chceme vyzerať super. Každý má iný štýl a preto nikto nebude vyzerať rovnako. Určite to nakoniec hodíme na ležérnosť a dáme si nejakú košieľku,vestičku,sukňu či nohavice a k tomu fest pekné doplnky.
 

VLASY

Veľa dievčat si nechá rozpustené vlasy. Buď obyč,vyžehlené či natočené, Tým,že si ich necháte rozpustené ssa budete len viac potiť a budete mať aj mastnejšie vlasy. Radšej si dajte vlasy do copíky,vrkoča či drdolu.
 

NECHTY

Väčšina škôl má v školskom poradku napísané pravidlo o tom, že lakovať nechty je zakázané. Vtedy by som použila len priesvitný či vyživujúci lak. Ak to nemáte zakázané,zvolila by som farbu laku  podľa doplnov či šiat.
 
KitteCat
Nápad-časopis Kamarát
 
 
 
Celý článok

Inšpirujme sa

25.08.2014 19:38

Outfity

Povedala som si, že by bolo dobré ak by som vám tu už dala nejaké tie outfity. LookBook sa chystá a sem vám dám aspoň takéto. Budem sa snažiť vám to nejako opísať.
 Tak tento ma veľmi zaujal a vyzerá to úžasne. Priam až luxusne! Podľa mňa keby boli trochu dlhšie tie šortky, mohli by ste ho zobrať aj na začiatok (prvý deň) školského roku. Vyzerá to úžasne a nič by ste tým nepokazili. Nemám slov...
Keďže je už chladnejšie ani toto nie je zlá varianta. taktiež nič nepokazíte ak si ho vezmete na začiatok školského roku.Pre mladšie baby abo tie, ktoré nemajú rady (nechcú) opätky, môžu ich nahradiťbalerínami ale nemali by byť neozdobené a krémovej farby. Kto by si ktomu radšej zobral tenisky tak nech na to zabudne. Skôr nech si k tomu vezme krémové čižmičky, ale pozor na výšku! Nie až po kolenená. Tento outfit je viac elegantný.
Tento by som si vzala napríklad niekde k vode. Neviem či bude ešte tak teplo aby ste sa inšpirovali a vzali si ho. Každopádne ja k nemu nemám čo povedať, lebo hovorí sám za seba.
A zakončíme to outfitom, ktorý je vhodný už na chladnejšie počasie,ktoré postupne ale isto prichádza. Určite pod sveter môžete zobrať aj iné tričko. Ja by som ho zakasala do nohavíc aby vyniklo. Šatka krásne ladí a čierna by nebola zlá k hnedým nohaviciam a čiernym botičkám. Sveter by nemal mať farbu,ktorú ste už "použili" na inom kúsku oblečenia. Ak chcete náušnice, tak zvoľte nejaké menšie,decentné.
KitteCat
Celý článok

Back to school :( #2

25.08.2014 19:10

Späť do školy :)

Ďalšia "časť" späť do školy. Holá holá škola volá! :) Pripravte sa do školy aj s týmito návodmi /alebo návodami?/ :D
Tento zošit je naozaj luxusný! ❤️ Ja si ho určit e urrobím a dám vám sem fotku,samozrejme. Ale teraz šupšup na postup! 
1.z rôznych časopisov si vystrihneme trojuholníky s obrázkami
2.na zošit (ak je na ňom nejaký obrázok, čiže nie je čisto iba farebný) nalepíme farebný papier (je to na vás)
3.trojuholníky nalepíme na zošit približne s rovnakým odstupom
4.kto chce aby sa zošit leskol a pôsobil tvrdšie prejdite po ňom ešte tekutým lepidlom napr. Herkulesom
           Dúfam, že ste pochopili :D
Ak by sa niekto veľmi nudil a vie aj kresliť (nemusí, môže si to dopredu nakresliť aj podľa vystrihnutých makét) môže si urobiť aj niečo takéto. Je to zaujímave a pochybujem o tom, že niekto bude mať takýto zošit.Za pokus predsa nič nedám a tak to skúsim aj ja. Držím si aj vám palce! Hurá do toho!
Niečo podobné predchadzajúcemu návodu ale na toto potrebujete fest nervy. No toto asi skúšať nebudem, ale si to radšej vytlačím a nalepím. Ale tak čo,vyskúšam to ale pochybujem, že mi to vyjde! :D 
To by bolo k tomu to článku všetko. Určite tu pribudne viac takýchto článkov a ja dúfam, že niekto sa inšpiruje aj takto nie len Youtubom.
KitteCat❤️
 
Celý článok

Back to school :(

25.08.2014 11:18

Späť do školy :)

Nebudeme smutní! Veď o 10 mesiacov sú ďalšie letné prázdniny! Hurááá! Berme to optimisticky :) Ale veď keby sme nechodili do školy,boli by sme hlúpi a nemohli sa zamestnať z toho vyplýva, že by sme nemali peniaze a nemohli si nič kúpiť a zanikali by povolania čiže aj veci a vracali by sme sa späť do praveku (postupne) :) takže to berte tak. Ale veď sa opäť stretnete s kamarátmi a všetci máme radi prestávky predsa. :) No ale tento článok (bude ich viac) vám má ponúknuť nejaká Diy (návody) aby ste mali iné veci ako ostatní. Nabudúce sem dám aj svoje vyrobené veci, len dnes som extra lenivá a nechce sa mi ísť ich sfotiť. :)
Na tento zošit budete potrebovať: baliaci papier,zošit,lepidlo,ceruzku,nožnice a pravítko 
1.prichystajte si všetky pomôcky
2.vystrihnite z baliaceho papiera o (minimálne) 1 cm väčší kus ako je zošit
3. tomto kroku nerozumiem :D
4.obal papier zohnite okolo zošita (ako by ste ho išli obaliť), potom to obkreslite
5.na obkreslené miesta naneste lepidlo
6.teraz by ste tam mali ten obal nalepiť
7.nájdete si nejakú nálepku (alebo menovku, je to na vás), na ktorú napíšete svoje meno,triedu a predmet

8.ak chcete zošit ešte obaľte do normálneho (klasického) obalu na zošity 

A je to! :)
KitteCat
Celý článok

Gliss Kur Hair Repair with liquid keratin complex /Schwarzkopf/

01.08.2014 11:13

Gliss Kur Hair Repair s komplexom tekutého kreatínu

"Máte suché a poškodené vlasy? Expresný regeneračný kondicionér TOTAL REPAIR s 19 aktivnými zložkami poskytuje okamžité ľahké rozčesávanie a ochranu pred lámaním vlasov. Nová regeneračná receptúra s komplexom Liquid Keratin regeneruje poškodenie na povrchu aj vo vnútri vlasu." 
Toto všetko nájdete napísané vo vnútri tohoto produktu. Spĺňa všetko čo na ňom píše?
 

 Naozaj mi vráti späť poškodené vlasy?

Ak to budete používať každý deň, určite tam uvidíte zmenu. Vlasy nebudú vyzerať zle, ale postupne sa im vráti lesk a určite sa nebudú lámať ako predtým.

 Rozčese to vlasy?

Ja osobne to používam skoro každý deň. Prečo? Mám zlé vlasy (riedke a na vrchu kratšie) a ak chcem aby si zachovali účes, ktorý som si urobila ráno, musím používať lak na vlasy. Neumývam ich každý večer a keďže sú od laku nemôžem ich následne poriadne rozčesať. preto som si povedala, že to musím zmeniť. Následne  som zašla do Dm-ka a hľadala niečo takéto. Prv som si hovorila, že to sú zbytočne vyhodené 3€. No doma som spoznala, že nie sú. Mám len menší problém s tým, že následne tie vlasy vyzerajú ako mastné. Musím to použiť len večer aby ráno boli OK. Ak nie (každý ma predsa iné vlasy) tak to na nich nechajte aspoň 10 minút a potom vlasy umyte ale bez šampónu. Ak nepomôže ani to tak tam dajte pár kvapiek šampónu. 
 
Určite je to fajn výrobok. Ja som s ním spokojná, ale ako hovorím, každý má iné vlasy a na každého to môže zapôsobyť inak.
Celý článok

Beauty

31.07.2014 13:27

Beauty

Čo je to beauty?
Blog a beauty?

Čo je to beauty?

-beauty- (taktiež to vysvetlím vlastnými slovami) sú to veci týkajúce sa kozmetiky a samotná kozmetika,vzhľad a krása...veci týkajúce sa ženy. 
 

Blog a beauty?

-na tomto blogu buem robiť recenzie o rôznej kozmetike od rôznych značiek. Budem sa snažiť urobiť ich čo najlepšie a najpresnejšie. Určite tu nájdete aj návody ohľadom líčenie. Či už budú ako video alebo obrázok.
Celý článok

Návody

31.07.2014 13:11

Návody

Čoho sa budú týkať návody?
Odkiaľ budú pochádzať návody?
V akom formáte budú návody?

Čoho sa budú týkať návody?

-všetkého čo budete chcieť. Napíšte si o návod na čokoľvek.

Odkiaľ budú pochádzať návody?

-internet,rodina,kamaráti a vlastn hlava ;)

V akom formáte budú návody?

-zo začiatku budú ako obyčajné obrázka a keď tento blog bude mať úspech, budú aj videá :)
 
Celý článok
1 | 2 >>